fbpx

Πήγασος-ΑΣ Αθήνα ’90 1-5: Εμφατικό διπλό για το «καλτσέτο»

Πήγασος-ΑΣ Αθήνα ’90 1-5: Εμφατικό διπλό για το «καλτσέτο»

Τεράστια εκτός έδρας επικράτηση της Α.Σ. Αθήνας ’90 επί του Πήγασου Αγίας Παρασκευής, με 1-5, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για την Stoiximan Futsal Super League.

Οι φιλοξενούμενοι, σκοράροντας όλα τα τέρματά τους στο 2ο ημίχρονο, ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις και το ωραίο ποδόσφαιρο.

Αντίθετα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ούτε τώρα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ώστε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα έχει και παράπονα από τη διαιτησία.

Το ματς:

Το πρώτο μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, μιας και οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας χωρίς σκορ μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του νέου 20λεπτου ξεκίνησε η δράση, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από στημένη φάση, στο 24ο λεπτό, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ένας παίκτης του Πήγασου πλησίασε το τοίχος των παικτών της Αθήνας ’90, σε απόσταση λιγότερη του μέτρου.

Και 1 λεπτό αργότερα, τα παράπονα συνεχίστηκαν από πλευράς Πήγασου, που «φωνάζει» για παράβαση εντός της περιοχής του, λίγο πριν ο Ντάρλας ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης για το «καλτσέτο».

Με τους αθλητές των γηπεδούχων να έχουν χάσει τη συγκέντρωση τους, 3 εκ των οποίων, μάλιστα, κιτρινίστηκαν κατά τη διάρκεια των παραπόνων τους, η Αθήνα ’90 επωφελήθηκε και διπλασίασε τα γκολ της, με τον Παπαδόπουλο, στο 26ο λεπτό.

Στο 29′ και πάλι ο Ντάρλας θα βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-3, για να αναγκάσει σ’ εκείνο το σημείο τον προπονητή της Αγίας, Κατσαρή, να ρισκάρει βάζοντας και 5ο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που δεν απέδωσε, όμως, μιας και ήταν σε εξαιρετική μέρα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Φέλιος, που κατέβασε τα ρολά σε αρκετές στιγμές που απειλήθηκε η εστία του.

Για να έρθουν τα τέρματα των Αγγελίνα στο 34′ και Οικονομόπουλου στο 39′, ώστε να σφραγιστεί η εκτός έδρας επικράτηση επί του Πήγασου, που το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της τιμής από τον ταλαντούχο Κοκκινίδη, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο