fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4: Οργίασε ο Καρέλης και έκανε περίπατο η ομάδα του Αγρινίου (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4: Οργίασε ο Καρέλης και έκανε περίπατο η ομάδα του Αγρινίου (pics)

Εντυπωσιακός ο Παναιτωλικός “έπνιξε” στη λίμνη των Ιωαννίνων τον ΠΑΣ (1-4) στην 6η αγωνιστική της Super League με σκόρερ τον τρομερό Νίκο Καρέλη που σημείωσε τρία γκολ.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και το κατάφερε με ιδανικό τρόπο. Μόλις στο 6′ ο Μόρσεϊ άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 25′ ο Καρέλης με κοντινό σουτ “πάγωσε” τους γηπεδούχους για το 0-2.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία αλλά του έλειπε η καλή τελική πάσα για να δημιουργήσει κινδύνους στη εστία των φιλοξενούμενων που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Στο 35′ τα Γιάννινα κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με κεφαλιά του Εραμούσπε από κόρνερ του Μορέιρα και λίγο αργότερα (41′) έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Σταματελόπουλο.

Ίδιο σκηνικό και στο β’ μέρος με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία και τον Παναιτωλικό να είναι επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Κάπως έτσι στο 71′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ, κεφαλιά Κορνέλιουσον, προβολή Καρέλη και… 1-3. Οι γηπεδούχοι πέρα από μία πολύ καλή ευκαιρία του Ροσέρο στο 82′ δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο ως τη λήξη του αγώνα. Αντίθετα σε μία ακόμα ξαφνική αντεπίθεση (86′) ο καταπληκτικός Καρέλης έφτασε στο χατ τρικ για το τελικό 1-4…

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο διαιτητής Μαλούτας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λάρσον, Σόρια, Καρέλης, Σενγκέλια, Καραχάλιο, Μπαγκαλιάνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι (81′ Μπάλαν), Καραχάλιος, Κιάκος, Λιάσος (59′ Τζίμας), Ροσέρο, Μορέιρα (81′ Λώλης), Σταματελόπουλος (733′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης (85′ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεωδωρίδης, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Ντίας (58′ Κολοβός), Σενγκέλια (58′ Ντιαγκό), Μόρσεϊ (58′ Μάρτενσον), Καρέλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο