fbpx

Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» το «9 στα 9»

Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» το «9 στα 9»

Πλώρη για το 9 στα 9 έχει βάλει ο Παναθηναϊκός.

Του Σάββα Λιβάνιου


Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» το «9 στα 9» έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εσύ νίκες σε ισάριθμα ματς (Ιωνικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ) και με το απόλυτο στην συγκομιδή βαθμών οδηγεί την βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας1.

Με αυτή την επίδοση άφησε πίσω του το «πέντε στα πέντε» της σεζόν 2018-19 και πήγε στο έξι στα έξι που έχει κάνει ακόμη το 2009-10 και 1997-98. Ωστόσο, η απόλυτη επίδοση στην ιστορία του τριφυλλιού είναι την περίοδο 1994-95 με εννέα νίκες στα εννέα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι, του Ιβάν Γιοβάνοβιτς,εφόσον δείξουν την ίδια σοβαρότητα και την ίδια αποτελεσματικότητα στα επόμενα τρία παιχνίδια, μπορεί να ισοφαρίσουν την επίδοση της περιόδου 1994-’95.

Ο Παναθηναϊκός την 7η αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια αγωνίζεται στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Την 9η αγωνιστική το τριφύλλι φιλοξενεί  τον ενισχυμένο και φιλόδοξο Αρη που μέχρι τώρα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Το πρόγραμμα είναι στα μέτρα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς που έχει σε τρομερή κατάσταση τον πρώτο σκόρερ της ΣΛ1, Αϊτόρ.

Αν ο Παναθηναϊκός μαζέψει «τρίποντα» στα επόμενα τρία ματς του πρωταθλήματος, για να φτάσει στο 10 στα 10» θα πρέπει να περάσει από τον Βόλο. Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι ο «φονέας» των μεγάλων, καθώς έχει νικήσει την ΑΕΚ και τον Αρη, ενώ απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο