fbpx

Αναστασίου: «Με εκνευρίζει αφάνταστα ο Καρέλης»

Αναστασίου: «Με εκνευρίζει αφάνταστα ο Καρέλης»

Ο Γιάννης Αναστασίου αποκάλυψε πως εκνευρίζεται με τον Νίκο Καρέλη, όμως πάντα προσπαθεί για το καλό της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» και τόνισε πως ο Έλληνας επιθετικός ήταν ήρεμος και κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Χαρακτηριστικά, ο Αναστασίου δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Πάντα μετά από την διακοπή για εμάς του προπονητές είναι περίεργο, καθώς δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούμε. Ζήτησα από τα παιδιά να είναι σοβαρά, πιστεύω ότι δεχθήκαμε γκολ από το… πουθενά μετά το 2-0, αλλά αυτό που μετράει για εμάς είναι η καλή εμφάνιση και τα τέσσερα γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον Καρέλη: «Όσον αφορά στον Καρέλη, έπαιζα και εγώ επιθετικός και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μερικές φορές με… εκνευρίζει αφάνταστα, αλλά παίζει για το καλό της ομάδας και προσπαθεί, κάτι που για εμένα είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ήρεμος και απέδωσε πολύ καλά. Περιμένω πολλά περισσότερα πάντως και στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από το σκοράρισμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο