fbpx

ΑΕΚ – Σαλαμίνα 7-2: «Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο η Ένωση

ΑΕΚ – Σαλαμίνα 7-2: «Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο η Ένωση

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ΑΕΚ, στη Stoiximan Futsal Super League, που κέρδισε την ομάδα της Σαλαμίνας με σκορ 7-2, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Η Ένωση, αν και δεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Νίκος Γραμματικός», μένοντας πίσω με 2 τέρματα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και να πατήσει το γκάζι στην επανάληψη, για να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με τους νησιώτες, που δεν έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ξεμένοντας από δυνάμεις στο 2ο ημίχρονο, και δε μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλό από την αναμέτρηση.

Το ματς:

Η Σαλαμίνα μπήκε φιλόδοξη και ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που δικαιολογεί και το προβάδισμα της, στα πρώτο 10λεπτο του ημιχρόνου.

Πρώτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και μετά με το αυτογκόλ του Γούση, οι νησιώτες έδειχναν έτοιμοι να σοκάρουν την Ένωση, που ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα, με τα τέρματα του Βιτίνιο στο 17ο και 19ο λεπτό.

Στην επανάληψη, μόνο οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στο γήπεδο από τα αποδυτήρια, μιας και η συνέχεια τους άνηκε κυριολεκτικά.

Παπακώστας, Πάνου και Βιτίνιο, με τον τελευταίο να πετυχαίνει και χατ-τρικ, εκτόξευσαν τη διαφορά με τους τυπικά φιλοξενούμενους στα 3 τέρματα, για να διαμορφώσουν το τελικό σκορ οι Παπακώστας (ξανά) και Βούλετις, μοιράζοντας χαμόγελα στον πάγκο της ομάδας, και πιο συγκεκριμένα στον Άγγελο Εμμανουηλίδη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο