fbpx

«Τρελό» ματς στη Χιρόνα, μεγάλη νίκη η Σοθιεδάδ

«Τρελό» ματς στη Χιρόνα, μεγάλη νίκη η Σοθιεδάδ

Οκτώ γκολ στο σύνολο, με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ να ανατρέπει το εις βάρος της 3-2 από τη Χιρόνα και να φεύγει τελικό με το «διπλό» με σκορ 3-5!

Οι Βάσκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Σόρλοθ στο 8’, αλλά η Χιρόνα απάντησε με τους Ρικέλμε και Μαρτίνεθ, παίρνοντας το προβάδισμα μέσα σε ένα τετράλεπτο (23’, 27’). Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια αφού στο 42’ και πάλι ο Σόρλοθ διαμόρφωσε το 2-2.

Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και μόλις στο 48’ μπήκε και πάλι επικεφαλής χάρη στον Καστεγιάνος, ωστόσο κανείς δεν περίμενε την αντίδραση της Σοθιεδάδ σε εκείνο το σημείο. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω μέσα σε πέντε λεπτά, με τους Μέντεθ (66’) και Θουμπιμέντι (71’) να κάνουν το σκορ 3-4 ενώ στο 85’, ο Ιάπωνας, Κούμπο, «κλείδωσε» τη μεγάλη νίκη των Βάσκων.

Η Σοθιεδάδ ανέβηκε έτσι στους 13 βαθμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη Χιρόνα να μένει στους 7 πόντους.

Χιρόνα (Μίτσελ): Χουάν Κάρλος, Μπερνάρντο, Μπουένο, Καστεγιάνος, Γκαρθία (79’ Ουρένα), Γκουτιέρεθ, Χουάνπε (76’ Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ (79’ Κόουτο), Ρικέλμε, Ρομέου, Βαγέχο (54’ Ερέρα).

Ρεάλ Σοθιεδάδ (Αλγουαθίλ): Ρεμίρο, Ελουστόνδο (83’ Γκεβάρα), Γκοροσάμπελ (55’ Σόλα), Κούμπο (89’ Ναβάρο), Μέντεθ, Μερίνο, Μουνιόθ, Πατσέκο, Σίλβα (83’ Τουριέντες), Σόρλοθ (89’ Ρίκο), Θουμπιμέντι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο