fbpx

Super League, 6η αγωνιστική: Με το βλέμμα στην Τούμπα

Super League, 6η αγωνιστική: Με το βλέμμα στην Τούμπα

Σήμερα θα διεξαχθεί το κύριο μέρος της 6ης αγωνιστικής της Super League, με αρκετά παιχνίδια να να είναι πολύ αμφίρροπα. Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα το ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αλλά και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Μια αγωνιστική που ξεκίνησε χθες με τον νικηφόρο αγώνα της Λαμίας επί της Λεβαδιεακού (1-0).

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21:30)

Το ματς που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα με 15 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 2η θέση με 11 βαθμούς.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή τους Τρουιγέ και Τσοκάι, ενώ το μόνο πρόβλημα για τον Σέρβο τεχνικό είναι ο Κώτσιρας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό το Σάββατο (1/10) λόγω ενοχλήσεων.
Από την άλλη ο Δικέφαλος, προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και είναι 2ος στον βαθμολογικό πίνακα με 11 βαθμούς. Ο Κουλιεράκης μαζί με τον Μπράντον Τόμας και τον Γιάννη Μιχαηλίδη είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που στην αποστολή του συμπεριέλαβε δύο νέα πρόσωπα, τους Ιβάν Νέσμπεργκ και Βασίλη Γκορντεζιάνι.

Αστέρας – ΟΦΗ (15:00)

Το ματς που ανοίγει την σημερινή αυλαία, είναι εκείνο του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ. Οι Τριπολιτσιώτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά με 4 βαθμούς, προερχόμενοι από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στην ίδια μοίρα.
Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη, ώστε να «ξεφύγουν» από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (16:00)

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 16.00 στο «Καραϊσκάκης», με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται από την ήττα με τον Άρη και να βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 8 βαθμούς. Στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, θα μπορέσει να υπολογίζει τον Μαρσέλο, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.
Το ίδιο ισχύει για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Κολομβία και βρίσκεται στα «πιτς».

Βόλος – Άρης (19:30)

Ο Άρης μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, φιλοξενείται απόψε στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο. Μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόντρα στους Πειραιώτες, οι Αρειανοί θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να «σκαρφαλώσουν» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Βόλος ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 5η θέση και σίγουρα χρειάζεται τη νίκη, ώστε να μη χάσει την επαφή του με τα πρώτο γκρουπ.

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 01/10
ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0 (61′ Μποακιέ)

Κυριακή 02/10
15:00 Αστέρας – ΟΦΗ (Novasports Prime)
16:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Cosmote Sports1HD)
19:30 Βόλος – Άρης (CosmoteSports1HD)
21:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 15
2. ΠΑΟΚ 11
3. Άρης 10
4. ΑΕΚ 9
5. Ολυμπιακός 8
6. Βόλος 8
7. Ατρόμητος 8
8. Παναιτωλικός 7
9. Λαμία 6
10. Αστέρας Τρίπολης 4
11. ΟΦΗ 4
12. ΠΑΣ Γιάννινα 4
13. Λεβαδειακός 2
14. Ιωνικός 1
                                        

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο