fbpx

Ο Μπεν Γεντέρ σκόρπισε τη Ναντ

Ο Μπεν Γεντέρ σκόρπισε τη Ναντ

Η Μονακό επικράτησε 4-1 της Ναντ στο Πριγκηπάτο με τον Μπεν Γεντέρ να σημειώνει χατ τρικ στο ματς της 9ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Οι Μονεγάσκοι ήταν ασταμάτητοι και μόλις στο 2’ ο Εμπολό άνοιξε το σκορ για να ξεκινήσει στη συνέχεια το σόουτ του Μπεν Γεντέρ. Ο Γάλλος σκόραρε στο 6’, στο 28’ και στο 62’ (πέναλτι) για να γράψει το 4-0 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην άνετη νίκη της Μονακό που έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και με 17 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο -1 από τη Λανς που έχει ματς λιγότερο.

Απογοήτευση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Ναντ, που απλά μείωσε με αυτογκόλ του Ενρίκε στο 79’. Τα «καναρίνια» μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, και έτσι αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με τη Ρεμς στους 7 πόντους στη 16η θέση.

Μονακό (Κλεμέντ): Νούμπελ, Μπαντιασιλέ (66’ Σαρ), Μπεν Γεντέρ, Καμαρά, Ντιατά, Ντισασί, Εμπολό (46’ Φόλαντ), Φοφανά (71’ Ματάζο), Γκολοβίν (66’ Μιναμίνο), Ενρίκε, Βάντερσον (66’ Μαριπάν).

Ναντ (Κομπουαρέ): Λαφόν, Άπια, Καστελέτο (30’ Κορκία), Τσιριβέγια, Γκαναγκό (66’ Μπλας), Ζιρότο, Γκεσάν (78’ Μπάμπα), Μερλίν, Παλουά, Σάιμον (65’ Μοσταφά Μοχάμεντ), Σισοκό (66’ Ντουκέ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο