fbpx

«Ο Εμπαπέ δεν θέλει τον Νεϊμάρ στην Παρί»

«Ο Εμπαπέ δεν θέλει τον Νεϊμάρ στην Παρί»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε πράγματι ζητήσει να πωληθεί ο Νεϊμάρ πριν ξεκινήσει η σεζόν, όπως ακριβώς είχε διαρρεύσει στον γαλλικό Τύπο.

Τίτλοι όπως : «Ο Εμπαπέ δεν θέλει τον Νεϊμάρ στην Παρί» και «Ο Εμπαπέ ζήτησε να πωληθεί ο Νεϊμάρ»,  ήταν μερικοί μόνο από  τα πρωτοσέλιδα σε γαλλικά ΜΜΕ. Όλο το καλοκαίρι και ειδικότερα μετά την ανανέωση του Γάλλου αστέρα , τέτοιου είδους δημοσιεύματα ήταν συχνά στο προσκήνιο. Και τελικά φαίνεται πως ήταν αλήθεια.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ το οποίο ισχυρίζεται πως έχει εσωτερικές πηγές, ο Γάλλος επιθετικός δεν μπορεί να τα βρει με τον Νεϊμάρ εδώ και δύο σεζόν, επειδή ο Βραζιλιάνος δεν είναι σοβαρός με τη δουλειά του. Ο Εμπαπέ υπέγραψε στην Παρί το καλοκαίρι και επέμενε ο σύλλογος να ξεφορτωθεί τον Βραζιλιάνο σταρ.

Η σύγκρουση μεταξύ των ποδοσφαιριστών εντάθηκε στην αρχή της φετινής σεζόν λόγω των ενεργειών των παικτών στο γήπεδο. Ο  Εμπαπέ σε πρώτη φάση είχε ενοχληθεί από την αυξανόμενη επιρροή του Νεϊμάρ στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος, με τη σειρά του, πίστευε ότι ο Εμπαπέ ήταν πολύ εγωιστής εντός και εκτός γηπέδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι επιτυχίες της Παρί και η επιρροή του Μέσι στην ομάδα ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο