fbpx

Βόλος-Άρης 2-0: Μπαμ και κάτω οι Θεσσαλονικείς (pics)

Βόλος-Άρης 2-0: Μπαμ και κάτω οι Θεσσαλονικείς (pics)

Ο Βόλος πέτυχε δύο γκολ από το 26’ μέχρι το 30’ και πήρε τη νίκη με 2-0.

Ο Βόλος «τρελαίνει» τη Super League 1! Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 2-0 του Άρη, παρ’ ότι αγωνίστηκε περίπου για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Άλχο.

Η πρώτη φάση του αγώνα δημιουργήθηκε από τον Άρη. Ο Ιτούρμπε έκανε ότι ήθελε στο χώρο του κέντρου, πέρασε μπαλιά στον Εμπακατά, ο οποίος σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και εκεί ο Νταμπό απέτυχε να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Εμπακατά σούταρε, όμως ο Ντέλετιτς πρόλαβε και έβαλε το πόδι και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Οι κίτρινοι απείλησαν και στο 11’ με τον Ντιόπ να έχει την αντίπαλη εστία… πιάτο, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αντεπίθεση στο επόμενο λεπτό, ο Ντέλετιτς έβγαλε την σέντρα με τον Οζέγκοβιτς να αστοχεί με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Στο 19’ ο Μεθκίδα έβγαλε σέντρα, ο Τσοκάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πίρσμαν και κατέληξε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 26’. Ο Οζέγκοβιτς «χόρεψε» δύο αντιπάλους, σούταρε, όμως ο Κουέστα απέκρουσε προσωρινά. Ο Ντέλετιτς πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο κέντρο της άμυνας του Αρη ήταν εμφανής η απουσία του Μπράμπετς και εκεί «χτύπησε» ο Βόλος, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τη συμπλήρωση του ημιώρου. Οι Ντιόπ και Μαζικού ανέτρεψαν τον Οζέγκοβιτς και ο ρέφερι σφύριξε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Ο Μπαριέντος νίκησε τον Κουέστα από τα 11 βήματα και έκανε το 2-0.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αρη να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Κλέιμαν.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Πάρντιου έριξε στο ματς τους Ενκουλού, Ματέο Γκαρσία, ωστόσο ο Βόλος σκόραρε με τον Μεθκίδα, αλλά στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Οζέγκοβιτς και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 55’ ο Αλχο ανέτρεψε τον Ιτούρμπε και ο ρέφερι του έδειξε κόκκινη κάρτα και τον απέβαλε. Στο 57’ ο Πάλμα εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο 67’ ο Μαντσίνι εκτέλεσε κόρνερ, ο Κλέιμαν βρήκε την μπάλα με τα δάκτυλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Ο Αρης στο τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκε με σύστημα 4-2-4 (!), χωρίς να μπορεί να δημιουργεί φάσεις μέσα στην περιοχή του Κλέιμαν. Απειλητικός ήταν από τα κόρνερ του Μαντσίνι, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν στην εστία τους.

Στο 90’ ο Ζερβίνιο έπιασε σουτ – οβίδα, ωστόσο ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Κόκκινη: Αλχο (55’)
Κίτρινες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς / Ντιόπ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αλχο, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Παόλο Φερνάντες, Μεθκίδα (64’ Ματίγια), Ντέλετιτς (70’ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86’ Κούτσιας).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν (Ενκουλού), Φαμπιάνο, Ντιόπ (46’ Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (68’ Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (79’ Καμάτσο), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο