fbpx

Λάρισα – Νέο Ικόνιο 6-4: Ιστορική νίκη μπροστά στο κοινό της

Λάρισα – Νέο Ικόνιο 6-4: Ιστορική νίκη μπροστά στο κοινό της

Την πρώτη της νίκη στην Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε η Λάρισα επί του Νέου Ικονίου με σκορ 6-4, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω με 2 γκολ, σε 2 χρονικά σημεία του παιχνιδιού, κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να χαρίσουν στον κόσμο τους μια τόσο σημαντική νίκη.

Μετά, μάλιστα, από την ήττα-συντριβή που γνώρισαν οι παίκτες της ομάδας του Θεσσαλικού Κάμπου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τον περσινό νταμπλούχο Δούκα με σκορ 9-0.

Με τα αντίστροφα συναισθήματα να επικρατούν στις τάξεις των φιλοξενούμενων, που δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη φετινή αγωνιστική σεζόν, μετρώντας ήδη 2 ήττες σε 2 παιχνίδια.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους Περαματιώτες, που ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-2, με τα γκολ του Χονδρουδάκη στο 10ο και 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Λάρισα μείωσε σε 1-2 με τον Μαυρομάτη, στο 25ο λεπτό, όμως ο Λιώσης έδωσε ξανά προβάδισμα 2 τερμάτων στους φιλοξενούμενους, γράφοντας το 1-3, στο 27ο λεπτό.

Για να ακολουθήσει ένα ξέφρενο 3λεπτο, από πλευράς γηπεδούχων, με 3 γκολ σε 3 λεπτά, παίρνοντας προβάδισμα και βάζοντας… φωτιά κυριολεκτικά στην εξέδρα. Τα γκολ της μεγάλης ανατροπής πέτυχαν ο Μανίκος στο 28ο και 29ο λεπτό, και Τσιρογιάννης στο 30′.

Ο Μπάμπαλης, στο 36ο λεπτό, έφερε τον αγώνα ξανά σε απόλυτη ισορροπία (4-4), προσωρινά όμως, μιας και το γκολ του Μανίκου στο 37′ και ξανά του Τσιρογιάννη στο 39′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και λύτρωσαν επί της ουσίας την ομάδα της Λάρισας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο