fbpx

Ερμής Ζωγράφου – Κόμπρα ΑΠΣ 4-4: Όλα μοιρασμένα στα Ιλίσια σε παιχνίδι «ροντέο»

Ερμής Ζωγράφου – Κόμπρα ΑΠΣ 4-4: Όλα μοιρασμένα στα Ιλίσια σε παιχνίδι «ροντέο»

Μ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, στο οποίο Ερμής Ζωγράφου και Κόμπρα ΑΠΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.

Οι γηπεδούχοι, δίνοντας συνέχεια στις ισοπαλίες, αλλά και στα υψηλά σκορ, αρνήθηκαν να χάσουν για μία ακόμα φορά, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 3-3, κόντρα στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Με την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα να επιστρέφει από το 0-2, των πρώτων 10 λεπτών, έπειτα από τα γκολ των Φωτόπουλο στο 3′ και Μπάτσα στο 9′, παίρνοντας το προβάδισμα στο σφύριγμα της λήξης του 1ου ημιχρόνου, με τα τέρματα των Κουνταρδά στο 13′, του Βλάχου στο 16′, και το αυτογκόλ του Ασημακόπουλου στο 19′. Αποσπώντας έτσι και το ψυχολογικό αβαντάζ από τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Χάρη Γράψα βρήκε άμεση απάντηση για την ισοφάριση, πάλι με τον Φωτόπουλο (3-3), αλλά λίγα λεπτά αργότερα, σε μία ανυποψίαστη φάση, δέχθηκε αυτογκόλ και ήταν και πάλι με την πλάτη στον τοίχο.

Με την Κόμπρα, 2 λεπτά πριν τη λήξη, να βρίσκει το γκολ της λύτρωσης ξανά από τον Φωτόπουλο που έκανε χατ-τρικ, και να παίρνει στο τέλος την ισοπαλία, μετά από μια σπουδαία αναμέτρηση με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο