fbpx

Αντώνης Μάνος: «Πρωταρχικός στόχος η νίκη – Υπάρχει αγωνία λόγω των αναστολών»

Αντώνης Μάνος: «Πρωταρχικός στόχος η νίκη – Υπάρχει αγωνία λόγω των αναστολών»

Για τον ερχόμενο αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Σαλαμίνα, αλλά και για την ανησυχία που επικρατεί λόγω των αναστολών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μίλησε ο ηγετικός παίκτης της Ένωσης, Αντώνης Μάνος.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σάλας, αρχικά μίλησε για τη δυσκολία της αποψινής αναμέτρησης, όχι μόνο από το γεγονός πως η τοπική ομάδα των νησιωτών είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά και γιατί οι κιτρινόμαυροι αναζητούν ακόμα τη «στέγη» τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ της έδρας.

Αναφέρθηκε στο στόχους που θέτει η ΑΕΚ, σε κάθε παιχνίδι, που δεν είναι άλλος από τη νίκη, ενώ θέλησε να επισημάνει και την ανησυχία που επικρατεί, όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας του, αλλά και στα υπόλοιπα σωματεία, λόγω των πρόσφατων αναστολών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποδομών.

Κλείνοντας, είπε πως ένας τραυματισμός που αποκόμισε στην προπόνηση του Σαββάτου θα του στερήσει τη συμμετοχή στον σημερινό αγώνα, όμως παράλληλα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Stoiximan Futsal Super league οι Βούλετιτς και Βιτίνιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο