fbpx

Με προβλήματα η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Με προβλήματα η Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Προβλήματα τραυματισμών και ενδεχόμενων απουσιών αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Σίτι στο «Έτιχαντ» την Κυριακή στις 16:00.

Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ είναι οι δύο μεγαλύτεροι «πονοκέφαλοι» αυτή τη στιγμή για τον Έρικ Τεν Χάαχ. Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, είναι αρκετό καιρό εκτός και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του, είναι πολύ πιθανό να μην βοηθήσει την ομάδα του ούτε τώρα.

Πρόβλημα τραυματισμού καλείται να διαχειριστεί την τελευταία εβδομάδα και ο Μάρκους Ράσφορντ, αφού ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες και η παρουσία του κρίνεται αμφίβολη. Και για τις δύο περιπτώσεις ενδέχεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο Τεν Χάαχ στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, καθόλου δεν πρέπει να θεωρείται η παρουσία και του Χάρι Μαγκουάιρ, που μπορεί να έχει χάσει τη θέση στη βασική 11άδα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο λογίζεται πάντα ως μία λύση. Ο Άγγλος μέσος επέστρεψε με μυικό πρόβλημα από την εθνική ομάδα και μπαίνει έτσι στη λίστα των αμφιβόλων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο