fbpx

Σενάριο για Πασχαλάκη και Survivor!

Σενάριο για Πασχαλάκη και Survivor!

Η καριέρα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη περνάει από «σαράντα κύματα» αυτό το καλοκαίρι. Από την κλεισμένη μεταγραφή στο εξωτερικό (το Κατάρ) μέχρι τον Ολυμπιακό και τώρα… Survivor.

Κι όμως, ένας συνδυασμός συγκυριών, που αφορούν από τον Ολυμπιακό έως τον… Ατζούν, τον Κατσούλη, τον Σοϊλέδη και τη Χαλ Σίτι ίσως φέρουν τον διεθνή γκολκίπερ στο εφετινό ριάλιτι.

Ο χρόνος περνάει και ένα από τα πιο hot μεταγραφικά σενάρια του εφετινού καλοκαιριού ακόμη μένει… σενάριο. Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενεργός διεθνής και μόλις στα 33 του, δηλαδή σε μια ώριμη ηλικία για τη θέση, είναι ακόμη χωρίς ομάδα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο ότι ο Πασχαλάκης θα είναι το πρόσωπο-έκπληξη του All Star Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει προσφέρει στον Πασχαλάκη ένα συμβόλαιο ισάξιο με αυτό που προσέφερε ο Ολυμπιακός.

Το εν λόγω σενάριο μπορεί να φαντάζει τραβηγμένο αλλά ο Ατζούν θέλει να ρίξει βόμβα μεγατόνων και ήδη βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως και η σύντροφος του, Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο