fbpx

Νέο Ικόνιο – Σαλαμίνα 4-7: Επική ανατροπή και διπλό για τους νησιώτες (vid)

Νέο Ικόνιο – Σαλαμίνα 4-7: Επική ανατροπή και διπλό για τους νησιώτες (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Stoiximan Futsal Super League η Σαλαμίνα, που κέρδισε στην έδρα του Νέου Ικόνιου με σκορ 4-7.

Το παιχνίδι, το οποίο έκλεινε και την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, προσέφερε πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, με τους φιλοξενούμενους δε να πραγματοποιούν μια απίστευτη ανατροπή.

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι, αν και προηγήθηκαν με 3-0 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τα 2 γκολ του Παντελή Χονδρουδάκη και 1 του Γιώργου Χονδρουδάκη, είδαν τους αντιπάλους τους να βρίσκουν απαντήσεις και να μειώνουν τη διαφορά με δύο προσωπικά τέρματα του Κανέλλου.

Στη συνέχεια, όμως, ο Γιώργος Χονδρουδάκης πέτυχε το 2ο γκολ του στη βραδιά, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ημιχρόνο, 4-2.

Στην επανάληψη, οι νησιώτες φάνηκαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και το ροζ φύλλο, μιας και τα 2 γκολ διαφοράς δεν τους φάνηκαν μεγάλος μπελάς τελικά.

Το λιθαράκι της ανατροπής έβαλε πρώτα ο Φιλίππου, που με 2 απευθείας εκτελέσεις φάουλ έφερε το παιχνίδια στα ίσα, 10 λεπτά πριν το τέλος.

Ώσπου να έρθει η σειρά του Τάνκα, για να πετύχει ένα καθοριστικό χατ-τρικ, με την ομάδα του να εκμεταλλεύεται πλήρως το ψυχολογικό αβαντάζ, και να ολοκληρώνει μια απίστευτη προσπάθεια ανάκαμψης.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο