fbpx

Έπεται κόντρα Μπαλτάκου – Μαρινάκη για την επαγγελματική διαιτησία

Έπεται κόντρα Μπαλτάκου – Μαρινάκη για την επαγγελματική διαιτησία

Η επόμενη μεγάλη κόντρα που θα ξεσπάσει μεταξύ ΕΠΟ και λίγκας θα είναι για την επαγγελματική διαιτησία.

Ο Β. Μαρινάκης επιδιώκει να την οργανώσει η διοργανώτρια αρχή, ενώ κάτι τέτοιο είναι κόκκινη γραμμή για την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της Τάκη Μπαλτάκο. Για τον λόγο αυτό η ΕΠΟ δεν επέτρεψε στον αρχιδιαιτητή Στ. Μπένετ να πάει στα γραφεία της λίγκας να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Ο Μαρινάκης στην επιστολή του προς την ΕΠΟ αναφέρει για το επίμαχο θέμα: «Όπως γνωρίζετε, ως Super League 1 επίσημα και μέσω του Διοικητικού μας Συμβουλίου καλέσαμε τον κύριο Μπένετ να μας κάνει μια ενημέρωση για το πλάνο του για τη διαιτησία και να γίνει μια γενικότερη κουβέντα για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, που όπως γνωρίζετε ήδη οικοδομείται από την Super League και σύντομα θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες. Δε θέλω να πιστεύω ότι την απάντηση που μας έδωσε ο κύριος Μπένετ την συνέταξε ο ίδιος.

Αν μη τι άλλο οι Άγγλοι φημίζονται για την ευγένεια τους. Δεν μπορεί δηλαδή να του έχουμε απευθύνει ομόφωνα όλες οι ομάδες μια πρόσκληση και να μας απαντά ότι θα μας δεχτεί στην ΕΠΟ! Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν συνέταξε αυτή την επιστολή ο ίδιος. Τέλος, επαναλαμβάνω ότι από τη δική σας πλευρά είναι απαράδεκτο αλλά και θεσμικά ανεπίτρεπτο να γενικολογείτε στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ή να γνωστοποιούνται στα Μέλη της ΕΕ έγγραφα απαραίτητα για την προετοιμασία τους την παραμονή της συνεδρίασης, υπό συνθήκες αιφνιδιασμού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο