fbpx

Πήγασος – Ερμής Ζωγράφου 3-3: «Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε ο Ερμής (vid)

Πήγασος – Ερμής Ζωγράφου 3-3: «Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε ο Ερμής (vid)

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Πήγασο Αγίας Παρασκευής και Ερμή Ζωγράφου, για την 1η αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 3-3.

Σε μία αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα, αλλά και με πολλά γκολ, οι γηπεδούχοι φαινόταν να ελέγχουν την κατάσταση και να οδεύουν προς το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Όμως, μετά από ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων, στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα, όλα τα δεδομένα ανατράπηκαν ώστε να μην υπάρξει νικητής, και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εν τέλει από έναν βαθμό.

Το χορό των τερμάτων ξεκίνησε ο Μαντούβαλος, για τον Πήγασο, μόλις στο 10ο λεπτό, για να διπλασιάσει το προβάδισμα τους ο Σούλης, στο 13ο λεπτό, του 1ο ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ερμής μείωσε σε 2-1 με τον Κολέντζο, όμως το γκολ του απαντήθηκε άμεσα από τον Κάρμη, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το 3-1.

Η πίεση, ωστόσο, των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς, αφού έφτασαν τελικώς στην ισοφάριση, με το γκολ του Βλάχου στο 39ο λεπτό, αλλά και με το αυτογκόλ του Καπρή, στις καθυστερήσεις.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο