fbpx

OPAP ARENA: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια

OPAP ARENA: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της “Opap Arena”, την προσεχή Παρασκευή (30/9).

Η ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας για τα εισιτήρια των εγκαινίων του νέου γηπέδου της .

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας του νέου γηπέδου και πλέον προχωρά τις διαδικασίες για τα εγκαίνια. Ηδη, τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς» και οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20. لعبه بلاك جاك 00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους, καθώς δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.

Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. قواعد لعبة البوكر

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο