fbpx

Μαλντίνι: «Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για παραμονή του Λεάο»

Μαλντίνι: «Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για παραμονή του Λεάο»

Το σίριαλ Λεάο καλά κρατεί ανάμεσα σε παίκτη, Μίλαν και Τσέλσι, με τον Πάολο Μαλντίνι να κάνει τη δική του εκτίμηση για την κατάληξή του.

Οι «ροσονέρι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο επιθετικό προκειμένου να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία, με την Τσέλσι να καραδοκεί πάντα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», η Μίλαν δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Το σχετικό ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Λεάο και είναι έτοιμη να προσφέρει τον Ιανουάριο 130 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μέσα σε όλα τ’ άλλα, ο Λεάο φέρεται να ζητά αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 στα 7.5 εκατ. κάτι που δεν αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό, επιχείρησε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι:

«Μιλάω συνεχώς μαζί του και πιστεύω πως έχουμε βάσιμες ελπίδες να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Γνωρίζει καλά πως η Μίλαν είναι η κατάλληλη ομάδα για να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του, όπως και έγινε τα τελευταία χρόνια. Είναι σπουδαίος παίκτης και ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα και το Μιλάνο», ήταν τα λόγια του θρύλου της Μίλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο