fbpx

Ντάνι Άλβες: «Είχα τσακωθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ντάνι Άλβες: «Είχα τσακωθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε πως είχε τσακωθεί με τον Ντάνι Άλβες, στα παρασκήνια μιας βράβευσης για τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Πούμας τόνισε πως ο λόγος του τσακωμού τους ήταν η άρνηση του Πορτογάλου να τον χαιρετήσει, λόγω της αντιπαλότητας ανάμεσα στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: «Λατρεύω τον Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαστε πλέον στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ μπορώ να μιλήσω μαζί του, γιατί πάντα φαινόταν ότι δεν μπορούσα. Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε τόση ποιότητα, να καταλάβεις ότι με σκληρή δουλειά μπορείς επίσης να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Τον σέβομαι πολύ και είχα την ευκαιρία να του το πω».

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια στιγμή στο παρελθόν που λόγω της αντιπαλότητας των ομάδων πήγα να τον χαιρετήσω και δε με χαιρέτησε. Υπήρξε μια αντιπαράθεση που δεν έγινε ποτέ γνωστή, αλλά στα παρασκήνια της Χρυσής Μπάλας είχαμε έναν καυγά, γιατί τους χαιρέτησα όλους και δε με χαιρέτησε για αυτό που υπήρχε ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο