fbpx

Μάτιτς: «Ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου»

Μάτιτς: «Ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου»

Χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόμα εμφανίστηκε ο Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ζοσέ Μουρίνιο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν των «τζιαλορόσι».

Αρχικά, ο Μάτιτς δήλωσε για την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Για να είμαι ειλικρινής, χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, γιατί ποτέ δεν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για τα χρήματα, ήταν επειδή μου άρεσε να βρίσκομαι στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στη Ρόμα: «Ήθελα να παίζω περισσότερο και από τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο, ήμουν σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Περίμενα μια ευκολότερη δουλειά, αλλά ακόμα πρέπει να τρέχω πολύ. Παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και νιώθω δυνατός, νιώθω αυτοπεποίθηση. Είναι μια πανέμορφη πόλη, είμαι χαρούμενος στην ομάδα, τα παιδιά έχουν τακτοποιηθεί. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, είναι τέλεια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ζοσέ Μουρίνιο: «Όλοι συμφωνούν ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η προσωπική μου σχέση μαζί του είναι υπέροχη, αλλά αν με ρωτήσεις τον λόγο δεν ξέρω. Ποτέ δε ζήτησα κάτι ιδιαίτερο από εκείνον και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός στη δουλειά αν δεν έχει καλά αποτελέσματα, γιατί θέλει πάντα να νικάει. Πιέζει πολύ τον εαυτό του, τους παίκτες και το σταφ. Εάν δε νικήσεις θα έχεις μεγάλο πρόβλημα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κριτική που είχε δεχτεί από τον Ρόι Κιν: «Σέβομαι ό,τι έχει κάνει, αλλά χρειάζεται να καταλάβει πω το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Εάν έπαιξα στην Τσέλσι, δεν μπορώ να πως ότι τους μισώ. Δεν μπορώ να είμαι θυμωμένος όταν μιλάω μετά το παιχνίδι. Ο τρόπος που συμπεριφερόταν στο γήπεδο, το 70% από αυτά, θα ήταν κόκκινη κάρτα σήμερα. Δεν μπορείς να δίνεις γροθιές όταν όλες οι κάμερες είναι εκεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο