fbpx

Η UEFA έχει «παγώσει» τους διαιτητές στα ματς Παναθηναϊκός- Σλάβια

Η UEFA έχει «παγώσει» τους διαιτητές στα ματς  Παναθηναϊκός- Σλάβια

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δικαιώνονται για τα παράπονα για τις διαιτησίες κόντρα στη Σλάβια, καθώς η UEFA δεν ξανάδωσε ούτε έναν ορισμό στους δύο διαιτητές.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, όμως έμεινε εκτός συνέχειας από τη Σλάβια Πράγας στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μάλιστα οι Πράσινοι είχαν έντονα παράπονα και στα δύο ματς με τους Τσέχους, κυρίως όμως στο πρώτο, όπου ο Γάλλος διαιτητής απέβαλε με μία δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παλάσιος από το 40′ για υποτιθέμενο θέατρο, σε μία απόφαση που προκάλεσε οργή στο Τριφύλλι.

Παράπονα φυσικά υπήρξαν στη ρεβάνς με τη Σλάβια, ζητώντας πέναλτι κι αποβολή στο 43′ που δεν έδειξε ο Άγγλος διαιτητής Πίτερ Μπανκς, όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας έριξε τον Σένκεφελντ μέσα στην περιοχή κι ενώ ήταν ήδη κιτρινισμένος, με αποτέλεσμα τότε ο Ολλανδός στόπερ να βγει για καιρό νοκ άουτ.
Σε ό,τι αφορά τον Μπουκέ που διηύθυνε το πρώτο παιχνίδι στην Πράγα, εδώ κι 1,5 μήνα δεν έχει πάρει ξανά παιχνίδι από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως πρώτος διαιτητής, παρά μόνο δύο ορισμούς ως τέταρτος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο