fbpx

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της δεύτερης ομάδας

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της δεύτερης ομάδας

Με 2-1 ο Παναθηναϊκός επικράτησε της δεύτερης ομάδας, χάρη σε γκολ των Πούγγουρα και Βαγιαννίδη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμπό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχηματισμούς στη φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, με την δεύτερη ομάδα των «πρασίνων».

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», διήρκησε δύο 35λεπτα και βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1. Τα γκολ πέτυχε ο Πούγγουρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βαγιαννίδης έκανε το 2-0 στο 56′ με ωραία προσωπική ενέργεια, ενώ το 2-1 διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με δυνατό σουτ του Εμπό έξω από την περιοχή.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ. العاب ربح نقود حقيقية τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ). القمار

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο