fbpx

ΑΣΕ Δούκας – Λάρισα 9-0: Με σπασμένα φρένα οι νταμπλούχοι στην πρεμιέρα (vid)

ΑΣΕ Δούκας – Λάρισα 9-0: Με σπασμένα φρένα οι νταμπλούχοι στην πρεμιέρα (vid)

Με μια εκκωφαντική νίκη ξεκίνησε τις εγχώριες υποχρεώσεις του, στην Stoiximan Futsal Super League, ο ΑΣΕ Δούκας, που επικράτησε της Λάρισας με σκορ 9-0.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μιας και η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, δεν άφησαν πολλά περιθώρια διεκδίκησης κάποιου θετικού αποτελέσματος στους αντιπάλους τους.

Μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κοντογεώργη, για να ακολουθήσει 1 λεπτό αργότερα το τέρμα του Καραβίδα, για να απλοποιήσει κι’ άλλο την κατάσταση και να θέσεις τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 16ο και 17ο λεπτό, οι περσινοί νταμπλούχοι διπλασιάσαν τα τέρματά τους, με σκόρερς τους Βίκτορ Βιέρα και Γρηγοράκη, ώστε να έρθει στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σεΐτι και να γράψει το 5-0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν έπεσε από τους ποδοσφαιριστές του Δούκα, με τον Ντα Σίλβα Περέιρα να πετυχαίνει τα επόμενα 2 γκολ, αλλά και τον Σεΐτι να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 8-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βινίσιους, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, για να σφραγίσει μια σπουδαία και ευρεία για την ομάδα του, που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο