fbpx

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το «5 στα 5»

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για το «5 στα 5»

Η Εθνική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο και θέλει την νίκη για το απόλυτο στο Nations League.

Μπορεί η Εθνική Ελλάδος να έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο ανόδου στην δεύτερη κατηγορία του National League, αλλά δεν επαναπάυεται καθώς θέλει το «5 στα 5» ενάντια στην Κύπρο το Σάββατο (21:45).

Φυσικά εκτός από την συνέχεια στην καλή εικόνα που επέδειξε η «γαλανόλευκη» στα τέσσερα προηγούμενα ματς, θέλει παράλληλα να πάρει τους βαθμούς με τους οποίους θα ανέβει και στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, ενόψει της κλήρωσης της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Η Κύπρος θέλει να αλλάξει την κακή εικόνα που έχει παρουσιάζει και το κακάο κλίμα που έχει δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα των αναμετρήσεων της την διοργάνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που ανέλαβε ο Τιμούρ Κετσπάγια και θα δώσει το πρώτο του ματς κόντρα στην Ελλάδα .

Τις υπηρεσίες τους για την Ελλάδα δεν μπορούν να προσθέσουν στον Γκουστάβο Πογέτ οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Γιακουμάκης. 

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και με τους :

Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπακάσετα, Μασούρα, Δουβίκα και Χατζηγιοβάνη.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Μπουχαλάκης, Πέλκας και Τζόλης.

Διαιτητές

O διεθνής διαιτητής από τη Λευκορωσία, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, θα διευθύνει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο. για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Βοηθοί του 43χρονου ρέφερι είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Όλεγκ Μασλιάνκο, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ντζμίτρι Ντζμιτριέου.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 12
2. Κόσοβο 6
3. Β.Ιρλανδία 2
4. Κύπρος 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο