fbpx

Stoiximan Futsal Super League: Πρεμιέρα με διπλό για την ΑΕΚ επί της Κόμπρας ΑΠΣ (vid)

Stoiximan Futsal Super League: Πρεμιέρα με διπλό για την ΑΕΚ επί της Κόμπρας ΑΠΣ (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η ΑΕΚ τις εγχώριες υποχρεώσεις της, για τη Stoiximan Futsal Super League, αφού νίκησε στην έδρα της Κόμπρας ΑΠΣ με σκορ 0-2, για την 1η αγωνιστική.

Η Ένωση, παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, είχε τις φάσεις για να ανοίξει το σκορ, όπως το σουτ του Καρύδα, στο 4ο λεπτό, που πήρε κατεύθυνση προς το δοκάρι, αλλά και του Ντάτη, λίγα λεπτά αργότερα, που είχε την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη, όμως, δεν άργησαν οι κιτρινόμαυροι να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα των γηπεδούχων, αφού το πέτυχε ο Γούσης, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντάντης με πολύ δυνατό σουτ, με τους φιλοξενούμενους από εκείνο το σημείο και μετά να παίζουν συντηρητικά, διασφαλίζοντας το υπέρ τους προβάδισμα.

Αξιοσημείωτη εμφάνιση πραγματοποίησε, επίσης, και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Χριστόπουλος, που έβρισκε απαντήσεις όταν οι επιθετικοί της Κόμπρας έψαχναν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στον αγώνα.

Συμπερασματικά, το φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα ξεκίνησε με μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, και σίγουρα με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, που πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα ενός ισχυρού συνόλου.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο