fbpx

Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να βελτιωθούμε για το Παγκόσμιο»

Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να βελτιωθούμε για το Παγκόσμιο»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντεξη τύπου για τον αγώνα με την Ιταλία και πόσω μάλλον και για το Παγκόσμιο του Κατάρ δήλωσε πως πρέπει να βελτιώσουν το παιχνίδι τους .

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ιταλία για το Nations League 23/9, 21:45) και ο τεχνικός της ομάδας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ανέφερε ότι πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι κακές εμφανίσεις σε αυτή τη διοργάνωση με αντιπάλους την Ιταλία, την Γερμανία και την Ουγγαρία, έχουν φέρει την Αγγλία σε δύσκολη θέση, όντας τελευταία με μόλις δύο βαθμούς και κινδυνεύει να υποβιβαστεί στο League B.
Ο αγώνας μάλιστα με την Ουγγαρία, στον οποίο δέχτηκε τέσσερα γκολ εντός έδρας, έφερε προβληματισμό στο κόσμο της ομάδας, αλλά και στον τεχνικό των «Τριών Λιονταριών».

Για αυτόν τον λόγο ο 52χρονος προπονητής προειδοποίησε πως για να είναι έτοιμη η ομάδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να βελτιωθεί αρκετά.

«Είναι μια σημαντική διοργάνωση και έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο δυνατές ομάδες. Πρέπει να βελτιωθούμε και να οργανωθούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει την Ιταλία και ξέρουμε πόσο καλοί είναι οι παίχτες στην εθνική Ιταλίας. Είναι στο χέρι μας να απαντήσουμε για τα τελευταία δύο αποτελέσματα και να βελτιωθούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο