fbpx

Ολυμπιακός: Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Μίτσελ

Ο γολγοθάς των 12 αγώνων σε 43 μέρες και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Του Αντώνη Φουντή

Ο Μίτσελ έπιασε δουλειά στου Ρέντη με στόχο να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών. Ενας δρόμος δύσβατος αφού τα εμπόδια είναι πολλά και ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να βρει λύσεις …χθες!

Πέρα από την άσχημη ψυχολογία των παικτών ο Μίτσελ θα πρέπει να βγει γιατρικό, σε δύο βασικά ζητήματα που πονοκεφαλιάζουν τώρα τους «ερυθρόλευκους».

Το πρώτο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα-γολγοθάς που περιμένει την ομάδα αμέσως μετά την επιστροφή στη δράση, από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής ομάδας.

Κι όταν λέμε γολγοθάς, εννοούμε τους 12 αγώνες εντός κι εκτός συνόρων μέσα σε 43 μέρες. لعبة بينجو اون لاين Και σα να μην φτάνει αυτό, θα έχει να παίξει στο κλείσιμο αυτού του κύκλου, τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, μέσα σε 11 μέρες! 888 sport Και τι παιχνίδια: με Ναντ εντός, Παναθηναϊκό εκτός, Λεβαδειακό εκτός και ΑΕΚ εντός. Και όποιος αντέξει…

Αναλυτικά οι 12 αγώνες των «ερυθρολεύκων» από 2 Οκτωβρίου έως 13
Νοεμβρίου:

2/10 Ολυμπιακός – Ατρόμητος
6/10 Ολυμπιακός – Καραμπάγκ
9/10 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
13/10 Καραμπάγκ – Ολυμπιακός
17/10 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
22/10 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
27/10 Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός
30/10 Ολυμπιακός – Λαμία
3/11 Ολυμπιακός – Ναντ
6/11 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
9/11 Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
13/11 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

            Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Σε ο,τι έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας ο Μίτσελ έχει μπροστά του ένα… βουνό! Κι αυτό γιατί στου Ρέντη βρίσκονται αυτή τη στιγμήβπερισσότεροι από 40 παίκτες:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κρίστινσον,  Βρσάλικο, Ρέτσος, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ, Γιώργος και Γιάννης Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Αμπουμπακάρ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Χάμες, Σαμασέκου, Μπακαμπού, Φορτούνης, Ντε λα
Φουέντε, Αγκιμπού, Λάιντνερ, Κούτρης, Κεϊτά, Λαλά. Συν τους μικρούς: Ντόι, Μαυρουδής, Σαπουντζής, Λιάτσος, Καράκουτης. العاب للايفون
Κι εκκρεμούν ακόμη οι υποθέσεις των Πασχαλάκη και Κασάμι. Στο σύνολο 44 ποδοσφαιριστές! Αν εξαιρεθούν οι τερματοφύλακες και οι μικροί της λίστας Β, μένουν 35 παίκτες χωρίς να υπολογίζονται οι δύο (Πασχαλάκης, Κασάμι). Από τους 35 ο Μίτσελ ζήτησε να μείνουν 24, κάτι που σημαίνει ότι μια ενδεκάδα θα πρέπει να αποχωρήσει για… άλλες ηπείρους αφού στην Ευρώπη οι μεταγραφές τελείωσαν (πλην του Ισραήλ).

Δημοσιεύματα αναφέρουν το τελευταίο διάστημα ότι δύο ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσουν είναι οι Ανδρούτσος και Βρουσάι, οπότε –αν συμβεί αυτό- μένουν άλλοι εννέα.

Γόρδιος δεσμός που καλείται να λύσει εντός των ημερών ο Ισπανός προπονητής λαμβάνοντας υπόψιν, πόσοι Ελληνες θα πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ, πόσοι ξένοι θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κάθε φορά στις εγχώριες διοργανώσεις και όλα αυτά σε συνάρτηση με το ποιοι είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα μέχρι τη λήξη της φάσης των ομίλων…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο