fbpx

Stoiximan Futsal Super League: Όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Stoiximan Futsal Super League: Όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Πλησιάζει η σέντρα της Stoiximan Futsal Super League, για τη σεζόν 2022-23, με τα πρώτα 5 παιχνίδια, της 1ης αγωνιστικής.

Την αυλαία ανοίγει η αναμέτρηση Κόμπρα ΑΠΣ – ΑΕΚ, που θα λάβει χώρα στο κλειστό του Βύρωνα, σήμερα Πέμπτη 22/09, στις 21:20.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν να παρουσιαστούν το ίδιο, ή και περισσότερο, δυνατοί, σε σχέση με την περσινή αγωνιστική σεζόν, ενώ για την Ένωση ο στόχος της κορυφής δεν αλλάζει, γι’ αυτό και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Εν συνεχεία, την Κυριακή 25/09, στις 19;15, έχουμε τη 2η αναμέτρηση, ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Λάρισα Futsal. Οι νταμπλούχοι γηπεδούχοι, που στην ισοβαθμία έχασαν την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, θα ψάξουν μόνο τη νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη φιλοξενούμενη ομάδα, που θέλει να αποτελέσει την αναπάντεχη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Έπεται λίγο αργότερα, στις 21:00 την ίδια μέρα, ο αγώνας ανάμεσα στον Πήγασο και τον Ερμή Ζωγράφου, στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής. Με τους φιλοξενούμενος ως φαβορί για την επικράτηση, θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτοί θα έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Όμως, οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ισχυροί στην έδρα τους, και έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης σεζόν, ξέρουν πως να διαχειριστούν έναν δυνατό αντίπαλο, σε μια αρκετά απρόβλεπτη 1η αγωνιστική.

Την Δευτέρα, 26/9 στις 19:15, έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αθήνα ’90 και Ολυμπιακό Α.Σ. Σάλας, στο κλειστό της Πολιτείας. Οι γηπεδούχοι, που αποτελούν την συνέχεια του Παναθηναϊκού, φιλοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα στη μεγάλη τους επιστροφή, κόντρα βέβαια σ’ έναν αντίπαλο με εμπειρία, που δύσκολα παραδίδει τα όπλα.

Ενώ το τελευταίο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 την ίδια ημέρα, με το Νέο Ικόνιο να υποδέχεται στο Πέραμα τη Σαλαμίνα, σε μια εξίσου αμφίρροπη αναμέτρηση. Δύο ομάδες που ο βασικός στόχος τους είναι η συμμετοχή τους στα πλέι οφ, και που ασφαλώς θα έχει πολύ ενδιαφέρον να “κονταροχτυπηθούν”, μιας και είναι παρόμοιας δυναμικότητας.

Ευχή όλων μας, είναι η ομαλή διεξαγωγή του Ελληνικού πρωταθλήματος, με πλούσιο θέαμα και ευχάριστες συγκινήσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο