fbpx

Αποφασίζει για το ρόστερ του Ολυμπιακού ο Μίτσελ

Αποφασίζει για το ρόστερ του Ολυμπιακού ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει σηκώσει μανίκια στον Ολυμπιακό και καλείται να αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, σε ποιους παίκτες υπολογίζει και ποιοι θα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από το Λιμάνι.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη (21/09) από τον Ολυμπιακό, καλείται τσεκάρει όλους τους παίκτες του ρόστερ το προσεχές διάστημα και μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχει καταλήξει στους 24+3 παίκτες, που θα κρατήσει στην ομάδα.

Ο Μίτσελ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία του είναι να δουλέψει με 27 παίκτες, μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες. Αυτή τη στιγμή το «ερυθρόλευκο» ρόστερ διαθέτει 37 ποδοσφαιριστές

Στο ρόστερ βρίσκονται οι: Βατσλίκ, Τζολάκη, Κρίνστινσον, Παπαδούδη, Βρσάλικο, Άβιλα, Λαλά, Ανδρούτσο, Γιάννη Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Μαρσέλο, Λάιντνερ, Κούτρη, Σισέ, Μπα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέτσο, Εμβιλά, Σαμασέκου, Κούντε, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Χουάνγ, Χάμες, Μπιέλ, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Γιώργο Μασούρα, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο, Μπακαμπού και Αμπού Καμαρά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο