fbpx

O Εμπαπέ δημιουργεί πρόβλημα στα KFC

O Εμπαπέ δημιουργεί πρόβλημα στα KFC

Η άρνηση του Κιλιάν Εμπαπέ να πάρει μέρος στη φωτογράφιση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Βάση όλων φυσικά, τα χρήματα που χάνονται από τις διαφημίσεις, με τη γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού, KFC, να περνά στην αντεπίθεση.

Ανώτερο στέλεχος των επιχειρήσεων της KFC στη Γαλλία είπε ότι η εταιρία ενδέχεται να κινηθεί νομικά, εξαιτίας της άρνησης του παίκτη της Παρί να συμμετάσχει σε ορισμένες από τις χορηγικές δεσμεύσεις της εθνικής Γαλλίας.

Ο Αλέν Μπεράλ, αντιπρόεδρος της KFC France, δήλωσε στην ιστοσελίδα Sport Business Club ότι εξετάζονται νομικές ενέργειες, αν και δεν διευκρίνισε εάν αυτό θα ήταν εναντίον του παίκτη ή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Πληρώσαμε για κάτι ξεκάθαρο. Εάν χρειαστεί, θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας», είπε ο Μπεράλ.

Ο Μπαπέ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε μια ομαδική φωτογράφιση και δραστηριότητες χορηγών που ήταν προγραμματισμένες για χθες Τρίτη, καθώς δεν ήθελε να υποστηρίξει ορισμένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων γρήγορου φαγητού και εταιρειών στοιχημάτων, που έχουν συμβόλαια με την εθνική ομάδα.

«Αποφάσισα να μην λάβω μέρος στη φωτογράφιση μετά την άρνηση της γαλλικής ομοσπονδίας να αλλάξει τη συμφωνία για τα δικαιώματα εικόνας με τους παίκτες», ανέφερε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Η ομοσπονδία είπε ότι «θα επανεξετάσει τη συμφωνία δικαιωμάτων εικόνας μεταξύ αυτής και των διεθνών παικτών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο