fbpx

Μπολόνια: Ο Αρναούτοβιτς στεναχωρήθηκε για τον Μιχαΐλοβιτς

Μπολόνια: Ο Αρναούτοβιτς στεναχωρήθηκε για τον Μιχαΐλοβιτς

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς τόνισε πως πικράθηκε όταν ενημερώθηκε πως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αντικαταστάθηκε από τον Τιάγκο Μότα.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια ευχήθηκε να ξεπεράσει ο Σέρβος τεχνικός το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στους πάγκους νικητής από τη «μάχη» του με τη λευχαιμία. Ο 33χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στα έξι γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως θα προτιμούσε η ομάδα του να έχει περισσότερους βαθμούς.

Αρχικά, ο Αρναούτοβιτς δήλωσε για τον Μιχαΐλοβιτς: «Η απόλυση του ήταν μια πολύ πικρή στιγμή για εμένα. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Τον νιώθω σαν κάτι παραπάνω από προπονητή μου, σαν φίλο, σαν τον μεγάλο μου αδελφό. Σαν ομάδα, σταθήκαμε στο πλευρό του τους τελευταίους μήνες, αλλά η ζωή συνεχίζεται για όλους μας. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί πολύ σύντομα για αυτόν, και να επιστρέψει ακόμα δριμύτερος».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν με νοιάζει που είμαι ο πρώτος σκόρερ, αλλά σίγουρα είμαι χαρούμενος που έχω πετύχει τα έξι από τα επτά γκολ της Μπολόνια. Θεωρώ πως οι έξι βαθμοί στα επτά πρώτα παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλός απολογισμός. Έχουμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο