fbpx

Πήρε θέση για το συμβάν με Βινίσιους η Ατλέτικο

Πήρε θέση για το συμβάν με Βινίσιους η Ατλέτικο

Ανακοίνωση με την οποία αφενός καταδικάζει το περιστατικό ρατσιστικών συνθημάτων προς τον Βινίσιους και αφετέρου δηλώνει διαθέσιμη να συνεργαστεί με τις Αρχές για την εύρεση των ενόχων, εξέδωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χειροκρότημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το… αυτονόητο αλλά πολλές φορές δύσκολο.

Οι «ροχιμπλάνκος» καταδίκασαν τη ρατσιστική επίθεση κατά του Βινίσους από οπαδούς τους κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον παίκτη ενώ τόνισαν πως θα κάνουν ότι χρειαστεί για να ταυτοποιηθούν οι ένοχοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το συμβάν η Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Αυτά τα συνθήματα προκαλούν τρομερή αποστροφή και αγανάκτηση. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν οπαδό να κρύβεται πίσω από τα χρώματα της ομάδας μας και να εκφέρει προσβολές ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης. Στην Ατλέτικο δείχνουμε μηδενική ανοχή στον ρατσισμό.

Η αφοσίωσή μας στην εξάλειψη αυτής της μάστιγας είναι ολική και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε. Γι’ αυτό και έχουμε επικοινωνήσει ήδη με τις αρχές και προσφέρουμε την πλήρη συνεργασία μας στην έρευνα του συμβάντος που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο. Ζητάμε την αναγνώριση των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτό ώστε να προχωρήσουμε στην άμεση αποβολή τους από τον σύλλογο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο