fbpx

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Τρουιγέ – Έξω οι διεθνείς

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Τρουιγέ – Έξω οι διεθνείς

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Τρίτη (20/9) στο  Κορωπί ο Αλέξις Τρουιγιέ.

Με το βάρος να πέφτει στην κυκλοφορία της μπάλας και στη φυσική κατάσταση συνεχίζει τις προπονήσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς, αλλά είδε τον νέο του παίκτη Αλέξις Τρουιγέ να ενσωματώνεται στην ομάδα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από το διήμερο ρεπό, που τους είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την ίδια στιγμή απόντες ήταν οι επτά διεθνείς του τριφυλλιού. Ο λόγος για τους  Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το διήμερο ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήρθαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Οι απουσίες ήταν αρκετές μια και οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Αντίθετα την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεοαποκτηθείς Αλέξις Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο