fbpx

Ντε Τζέρμπι: «Μεγάλο κίνητρο η τέταρτη θέση της Μπράιτον»

Ντε Τζέρμπι: «Μεγάλο κίνητρο η τέταρτη θέση της Μπράιτον»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής της Μπράιτον πραγματοποίησε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ο Ιταλός κόουτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχό του, Γκρέιαμ Πότερ, που άφησε την Μπράιτον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Για μένα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσω δουλειά στο Μπράιτον γιατί γνωρίζω τη δουλειά που έκανε ο Πότερ πριν από εμένα.

Οι παίκτες έχουν τις κατάλληλες ικανότητες και τα χαρακτηριστικά, ειδικά ψυχικά, να παίζουν το ποδόσφαιρο μου και να παίζουν γενναία, όπως θέλω. Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα παίρνω μια ομάδα που είναι 4η στον πίνακα κι αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ιταλός έχει μία πολύ καλή σχέση με τον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα κι όπως ανέφερε «…είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο. Μου είπε ότι αν το χρειαζόμουν, θα χαιρόταν πολύ να με βοηθήσει. Φυσικά, όχι όταν παίζουμε με τη Σίτι».

Ο Ντε Τζέρμπι συνέχισε σχετικά με τη νέα του ομάδα:

«Έχουμε πολλούς δυνατούς παίκτες. Έχω δει τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Τους έχω μελετήσει όλους. Η ομάδα ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο και έχει ξεκάθαρο στυλ. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει η τελειότητα και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Άλλο είναι να παρακολουθείς την ομάδα και άλλο να την εκπαιδεύεις. Έχω κάτι στο μυαλό μου που πρέπει να φέρω εδώ χωρίς να κάνω μεγάλες αλλαγές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο