fbpx

Μένει στη Ζάλτσμπουργκ ο Φρόιντ, έριξε άκυρο στην Τσέλσι

Μένει στη Ζάλτσμπουργκ ο Φρόιντ, έριξε άκυρο στην Τσέλσι

Ο Κρίστοφ Φρόιντ δεν θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι αφού αρνήθηκε την πρόταση των «μπλε» και μένει στη Ζάλτσμπουργκ.

Το τελευταίο 48ωρο τα βρετανικά Μέσα θεωρούσαν «κλειδωμένη» τη συμφωνία του νέου ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Τοντ Μπόλι με τον 45χρονο Φρόιντ, έπειτα από την επαφή που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως εντέλει ο τελευταίος θα παραμείνει στην αυστριακή ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη Ζάλτσμπουργκ.

«Ο Φρόιντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για εμάς όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2026. Επιβεβαιώνουμε πως θα παραμείνει αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ. Φυσικά, μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά το γεγονός είναι ότι παραμένει εδώ», ανέφερε η διοίκηση των πρωταθλητών Αυστρίας, ενώ ο ίδιος ο Φρόιντ πρόσθεσε:

«Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για εμένα κι όταν σε προσεγγίζει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν έχεις παρά να το σκεφτείς. Ωστόσο, έφτασα στο συμπέρασμα πως βρίσκομαι σε πολύ καλά χέρια εδώ στην Σάλτσμπουργκ και πως δεν επιθυμώ να αλλάξει αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο