fbpx

Γαλλικό πρακτορείο: «Μίλησε με Μαρθελίνο, Βίλας Μπόας, Ζαρντίμ και Σόουζα ο Μαρινάκης»

Γαλλικό πρακτορείο: «Μίλησε με Μαρθελίνο, Βίλας Μπόας, Ζαρντίμ και Σόουζα ο Μαρινάκης»

Τον γύρο του κόσμου κάνει η επικείμενη επιστροφή του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τους Γάλλους να αναφέρονται σε συγκεκριμένα ονόματα προπονητών τα οποία προσέγγισαν οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι να καταλήξουν στον Ισπανό.

«Ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας και αντίπαλο της Ναντ στο Europa League. Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και προπονητής της Μαρσέιγ θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα με 2-1 στο πρωτάθλημα από τον Άρη Θεσσαλονίκης την Κυριακή» αναφέρει το AFP.

Συνεχίζει μάλιστα σχετικά με την περίπτωση του Λοράν Μπλαν λέγοντας πως «ο πρόεδρος της ομάδας, Ευάγγελος Μαρινάκης, ήλπιζε να υπογράψει τον πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε συμβόλαιο».

Παράλληλα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων υπογραμμίζει ότι «για να βρει διάδοχο του Κορμπεράν, ο Μαρινάκης μίλησε επίσης με τους Ισπανούς προπονητές Μαρθελίνο και Κίκε Σετιέν και τους Πορτογάλους προπονητές Λεονάρντο Ζαρντίμ, Πάουλο Σόουζα, Αντρέ Βίλας Μπόας και Ζοάο Πέντρο Σόουζα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο