fbpx

Πογκμπά: «Και οι δύο έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου»

Πογκμπά: «Και οι δύο έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου»

Απόσπασμα από την κατάθεση του Πολ Πογκμπά δημοσίευσε η γαλλική «Le Monde», δύο μέρες μετά τη φυλάκιση του αδερφού του, Ματίας, σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού του πρώτου.

«Επί τόπου, ο παίκτης αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνό του», αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα για όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Μαρτίου 2022, επισημαίνοντας ότι ο άσος της Γιουβέντους πήγε σ’ ένα διαμέρισμα ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Γαλλίας για προετοιμασία.

«Στη συνέχεια, εμφανίζονται δύο κουκουλοφόροι, βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ο Πολ Πογκμπά καλείται από τον Ρουσντάν Κ. να πληρώσει 13 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τρία εκατομμυρίων σε μετρητά, για την προστασία που θα του παρείχαν οι δύο άνδρες, επί σειρά ετών», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα, ενώ ακολούθως η «Le Monde», αναπαρήγαγε την μαρτυρία του Γάλλου διεθνούς, κατά την ακρόασή του από την αστυνομία: «Φοβόμουν. Και οι δύο τύποι έστρεψαν τα όπλα τους προς το μέρος μου. bet365 casino Ξαφνικά, κρατούμενος έτσι και υπό απειλή, τους είπα ότι θα πληρώσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο