fbpx

Πέρασε από το Μετροπολιτάνο και έκανε το 6/6 η Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρασε από το Μετροπολιτάνο και έκανε το 6/6 η Ρεάλ Μαδρίτης

Ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε με 2-1 και από το Μετροπολιτάνο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε το 6/6 στην Πριμέρα!

Παρότι η εικόνα της μέσα τον αγώνα δεν έδινε την εντύπωση ομάδας που θα φτάσει στη νίκη, η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο 18’. Ο Τσουαμενί βρήκε πολύ ωραία στην «πλάτη» της άμυνας τον Ροντρίγκο που με τη μία τελείωσε τη φάση για το 0-1.

Η Ρεάλ φρόντισε να βάλει γερές βάσεις νίκης στο 36’, μετά την προσπάθεια του Βινίσιους που βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Όμπλακ και τον Βαλβέρδε που στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Η Ατλέτικο μπόρεσε απλά να μειώσει με τον Ερμόσο στο 83’ χωρίς κάτι περισσότερο, με τον σκόρερ των «ροχιμπλάνκος» μάλιστα να αντικρίζει δύο φορές την κίτρινη κάρτα στο 89’ και στο 90’+1’ . Η Ρεάλ έκανε έτσι το 6/6 και είναι πρώτη με 18 βαθμούς, την ίδια στιγμή που η Ατλέτικο έμεινε στους 10 και την 7η θέση.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Φελίπε, Βίτσελ, Ρεϊνίλδο – Γιορέντε, Ντε Πολ (62’ Μοράτα), Κοντογκμπιά (84’ Σαούλ), Κόκε (73’ Κορέα), Καρασκό (72’ Ερμόσο) – Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ (62’ Ματέους Κούνια).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί (74’ Ρούντιγκερ) – Μόντριτς (82’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί, Κρόος (86’ Ασένσιο) – Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (86’ Ντάνι Θεμπάγιος), Βινίσιους Ζούνιορ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο