fbpx

Και πάλι στην κορυφή η Παρί, άλωσε το «Παρκ»

Και πάλι στην κορυφή η Παρί, άλωσε το «Παρκ»

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πέρασε ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν που με γκολ του Μέσι πέρασε από το «Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ» κόντρα στη Λιόν με 1-0.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα και μόλις στο 5’ έκρυψαν την μπάλα, με τον Νεϊμάρ να παίζει το «1-2» με τον Μέσι και τον Αργεντινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βραζιλιάνος έφτασε έτσι τις οκτώ ασίστ σε έντεκα συμμετοχές φέτος, ενώ ο Μέσι τα έξι γκολ σε επίσης έντεκα ματς.

Η Λιόν πίεσε χωρίς να καταφέρει όμως να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μέσι μάλιστα να έχει εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Η Παρί ανέβηκε έτσι στους 22 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές, στο +2 από τη δεύτερη Μαρσέιγ ενώ η Λιόν έμεινε στους 13 και στην 6η θέση.

Λιόν (Μπος): Λόπες, Γκουστό, Μέντες, Λουκεμπά, Ταγλιαφίκο, Τετέ (75′ Σερκί), Κακερέτ (75′ Ρέινε-Αντελαΐντε), Τολισό (46′ Λεπενάν), Εκαμπί (87′ Μπαρκολά), Ντεμπελέ, Λακαζέτ

Παρί Σεν Ζερμέν (Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Περέιρα, Χακίμι, Ρουίθ (57′ Βιτίνια), Βεράτι (64′ Μουκιέλε), Μέντες, Μέσι, Νεϊμάρ (86′ Σολέρ), Εμπαπέ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο