fbpx

«Απόδραση» από το Μιλάνο και πρώτη θέση για τη Νάπολι

«Απόδραση» από το Μιλάνο και πρώτη θέση για τη Νάπολι

Μεγάλο διπλό για τη Νάπολι που με 2-1 πέρασε από το «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αταλάντα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας το προβάδισμα στο 55’ με εύστοχο χτύπημα του Πολιτάνο (0-1). Οι «ροσονέρι» απάντησαν στο 69’ με τον Ζιρού να φέρνει το ματς στα ίσια, ωστόσο οι «παρτενοπέι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 78ο λεπτό ο Σιμεόνε εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρούι και με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2, που έστειλε τη Νάπολι στους 17 βαθμούς και στην πρώτη θέση, μαζί με την Αταλάντα μετά από επτά αγώνες. Στην πέμπτη θέση και τους 14 πόντους έμεινε η Μίλαν.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (46′ Ντεστ), Κιάερ (46′ Καλουλού), Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Τονάλι, Σαλεμάκερς (66′ Μεσίας), Ντε Κετελάρ (82′ Αντλί), Κρούνιτς (66′ Ντίαθ), Ζιρού

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (87′ Ελμάς), Πολιτάνο (66′ Ζερμπίν), Ρασπαντόρι (66′ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (87′ Ντομπελέ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο