fbpx

Βόλος-Ιωνικός 2-0: Εύκολη νίκη επί του ουραγού

Βόλος-Ιωνικός 2-0: Εύκολη νίκη επί του ουραγού

Ο Βόλος σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και νίκησε 2-0 τον Ιωνικό που παρέμεινε στο πάτο της βαθμολογίας. 

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ογκιεν Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος φορ, ο οποίος αντικατέστησε τον Φαν Βέερτ, πέτυχε δεύτερο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε τους 8 βαθμούς στη Super League μετά από πέντε αγωνιστικές, όσους έχει ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός

Είχε τη λύση ο Οζέγκοβιτς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ. Αυτό έγινε στο 15′. Ο Λούνα πέρασε μπαλιά στον Μεθκίδα, αυτός πάσαρε στον Οζέγκοβιτς που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν

Ο Ιωνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 21′. Το δυνατό σουτ του Μίλο βρήκε το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν. Ο Μύγας σκόραρε στην εξέλιξη της φάσης, όμως το γκολ δεν μέτρησε επειδή ο έμπειρος αμυντικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά το 25′, κέρδισαν μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί στην αντίπαλη εστία. Στην εκπνοή του αγώνα σουτ του Μεντόσα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Βόλτα νίκης με τον Λούνα

Ο Δημήτρης Σπανός με την είσοδο του Ιωαννίδη στο 49′ θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και επικίνδυνη στην περιοχή του Κλέιμαν.

Ο Βόλος όμως «χτύπησε» για δεύτερη φορά και απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων. Στο 54′ ο Λούνα έγινε δέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με δυνατό διαγώνιο την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη (2-0).

Ο Λούνα πανηγυρίζει

Ο Ιωνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Στο 87′ ο Οφόσου σούταρε, αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε την μπάλα. Στο 90′ ο Κούτσιας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δεν κατάφερε να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Χουτεσιώτη.

Στις καθυστερήσεις ο Μασάς έκανε παράλληλο γύρισμα, με τον Σιέλη να «καθαρίζει» τη φάση.

Διαιτητής:  Ζαμπαλάς (Ηπείρου) 

Κίτρινες: Εσκοβάλ, Λούνα, Μάντζη, Αντούνες, Μεντόσα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Μεθκίδα (65′ Βίκτορ Φερνάντεζ), Ντέλετιτς (80′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90′ Κούτσιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ:  Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας (81′ Οφόσου), Βαλεριάνος (73′ Μασάς), Κάνιας, Μίλο (49′ Ιωαννίδης), Μεντόσα, Φαντιγκά (73′ Ελευθεριάδης), Μάντζης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο