fbpx

Ουντινέζε – Ίντερ 3-1: «Ξέρανε» τους «νερατζούρι» και πάτησε κορυφή (vids)

Ουντινέζε – Ίντερ 3-1: «Ξέρανε» τους «νερατζούρι» και πάτησε κορυφή (vids)

Η Ίντερ αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Στάδιο Φριούλι», καθώς η Ουντινέζε, λίγο πριν το φινάλε, έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-1 που την έστειλε, έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών, ο Μπαρέλα με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο Γ του Σιλβέστρι, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Η χαρά των «νερατζούρι» δεν διήρκησε αρκετά, καθώς στο 23’ η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Σκρίνιαρ και κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς κι έτσι η Ουντινέζε ισοφάρισε με αυτογκόλ. Στο 30’, η Ίντερ άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Μπαστόνι δοκίμασε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Σιλβέστρι κράτησε το 1-1, πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Ίντερ μπήκε αποφασισμένη για να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 52’ χάθηκε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 των «νερατζούρι», όταν με τη σκαστή κεφαλιά του Ντάμφρις, η μπάλα πήγε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιλβέστρι. Τελικά το γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Ο Τζέκο σκόραρε με ωραίο διαγώνιο σουτ, ωστόσο το τέρμα του Βόσνιου στράικερ δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ύστερα κι από απόφαση VAR.

https://twitter.com/F97Goals/status/1571473803439640576

Oτι δεν κατάφερε η Ίντερ το πέτυχε η Ουντινέζε στο 86′. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντολοφέου, ο Γιάκα Μπιγιόλ έπιασε την κεφαλιά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόλγκεϊ Αρσλάν με κεφαλιά ψαράκι. Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος κι έτσι η Ουντινέζε πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο οι «νερατζούρι» παρέμειναν στους 12 βαθμούς στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ουντινέζε έπιασε προσωρινά κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς, έπειτα από επτά αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο