fbpx

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1: Τον πλήγωσε έναν πρώην δικός του (pics)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1: Τον πλήγωσε έναν πρώην δικός του (pics)

Σε ένα ματς για γερά νεύρα και με απίστευτο σασπένς ο ΟΦΗ στο 102′ άρπαξε το βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ που έχασε το «τρίποντο» της νίκης μέσα από τα χέρια του. Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) το πέτυχε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, ο Απόστολος Διαμαντής. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της SuperLeague.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με σκοπό να περιορίσουν επιθετικά τον αντίπαλο τους και να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Για τον λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 5-4-1, με τον νεοφερμένο Γκερέρο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΟΦΗ απείλησε δύο φορές με τους Γκερέρο (3′) και Ντίκο (7′), ωστόσο ο Κοτάρσκι είχε «διαβάσει» τις φάσεις και μπλόκαρε την μπάλα.

Το σκορ άνοιξε στο 8′. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Νάρεϊ, αυτός έκανε το τέλειο κοντρόλ και άψογο τελείωμα κάνοντας το 0-1. Ο βοηθός του Σιδηρόπουλου, Τρ. Πετρόπουλος, σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι για οφσάιντ και το γκολ μέτρησε με τη χρήση του VAR.

Κεφάτος

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Ο Δικέφαλος είχε σε μεγάλα κέφια τον Νάρεϊ που έκανε ότι ήθελε από δεξιά και ο ΟΦΗ τον Λάρσον. Στο 22′ ο Σουηδόςέβγαλε συρτή σέντρα, αλλά ο Γκερέρο δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή. Δύο λεπτά αργότερα ο Λάρσον σέντραρε και πάλι, η μπάλα κόντραρε στη πλάτη του Βιεϊρίνια και κατέληξε στα χέρια του Κοτάρσκι.Για τους φιλοξενούμενους ήταν απώλεια ότι έχασαν, λόγω τραυματισμού τον Βιεϊρίνια στο 25′.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το 0-2 στο 31′. Ο Ντάντας βρήκε τον Αουγκούστο που έπιασε συρτό σουτ με τον Στίβενς να διώχνει την μπάλα με τα πόδια. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και η κρητική ομάδα στο 36′. ΟΜπαλογιάννης έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι στον Ντιουσέ, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Ολιβέιρα που αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Πίεση

Ο Δικέφαλος μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, επιδιώκοντας το 2-0 που θα του εξασφάλιζε σε μεγάλο ποσοστό τη νίκη. Στο 47′ έχασε ευκαιρία με τον Νάρεϊ και στο επόμενο λεπτό με τον Κουλιεράκης, ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ

Ο Νιόπλιας μετά το 60′ έκανε το σχήμα της ομάδας του πιο επιθετικό χρησιμοποιώντας τον Ντουρμισάι αντί του Πασαλίδη, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με τους Τόμας (83′) και Ελ Καντουρί (88΄).

Ο ΟΦΗ επέμενε και στο 98′ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντίκο και στο 102′ ισοφάρισε με κεφαλιά – οβίδα του Διαμαντή (1-1).

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος 

Κίτρινες: Λάρσον, Βούρος – Βιεϊρίνια. Λύραρζη, Μπράντον.

ΟΦΗ:  Στίβενς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (79′ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (62′ Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Περέα (82′ Στάικος), Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (82′ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (25′ Τσαούσης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ντάντας, Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Ντάγκλας Αουγκούστο (72′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72′ Τόμας Μπράντον).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο