fbpx

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή (vids)

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή (vids)

Η Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Μπρέντφορντ με 3-0. Ένα αποτέλεσμα που την εκτόξευσε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. ربح مال حقيقي من النت

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Άρσεναλ, καθώς το συγκρότημα του Μικέλ Αρτέτα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17’. Επειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλιμπά πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους τους αντιπάλους και με μια φανταστική καρφωτή κεφαλιά κοντά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μπρέντφορντ.

Οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν την ασφυκτική πίεση και στο 28ο λεπτό του αγώνα, διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Τσάκα πέρασε ωραία μπαλιά στην περιοχή προς τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος πήδηξε ψηλά και με κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής, πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Άρσεναλ είχε το πάνω χέρι και κατάφερε μάλιστα να αυξήσει τον δείκτη του σκορ στο 49’. Ο Φάμπιο Βιέρα πήρε μια πάσα ακριβείας και έκανε ένα πανέμορφο μακρινό σουτ! Η απίστευτη προσπάθεια του, νίκησε τον πορτιέρε της Μπρέντφορντ, καθώς πήγε στην δεξιά πλευρά της εστίας, στο δοκάρι και μέσα. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κανονιέρηδων». كيف تربح المال من الإنترنت

Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ όχι μόνο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα με «τριάρα» αλλά να πιάσει ξανά κορυφή. Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 18 βαθμούς στην πρώτη θέση, αφήνοντας στο -1 τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Από την άλλη, η Μπρέντφορντ έμεινε στην ένατη θέση της κατάταξης με εννέα βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο