fbpx

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ότι δεν ήθελαν

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ότι δεν ήθελαν

Ούτε στην 5η αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης που έμειναν στο 1-1 στη Λιβαδειά, σκορ που διαμορφώθηκε μέσα σε πέντε λεπτά.

Οι δύο στόπερ, Λιάγκας και Καστάνιο ήταν οι σκόρερ των δύο ομάδων, με τους Βοιωτούς να είναι στους δύο μόλις βαθμούς και την προτελευταία θέση, ενώ οι Αρκάδες ανέβηκαν στους τέσσερις πόντους και είναι ένατοι.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε ένα 4-1-4-1 για τον Λεβαδειακό, έχοντας τον Μάρκοβιτς στο τέρμα και τους Κωνσταντινίδη, Βινίσιους, Λιάγκα και Παναγιώτου στην άμυνα. Ο Μεχία ήταν αυτός που ένωνε άμυνα και κέντρο με την τετράδα των Λούα Λούα, Χάμοντ, Μπελμόντ και Μουτίνιο να κινείται πίσω από τον Δούμτσιο. bwin sport

Το 4-4-2 ήταν η διάταξη με την οποία παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης ο Ηρακλής Μεταξάς. Παπαδόπουλος κάτω από την εστία και Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες συνέθεταν την άμυνα του Αστέρα. Ντομίνγκεθ και Στάνκο ήταν τα δύο χαφ ενώ οι Τιλίκα και Μπερτόγλιο κάλυπταν τις πτέρυγες με τους Ριέρα και Μπενίτο να είναι το επιθετικό δίδυμο.

Το ματς

Το πρώτο 20λεπτο ανήκε στον Αστέρα που μπήκε καλύτερα στο χορτάρι και έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να απειλήσει. Η απομάκρυνση του Καστάνιο από το κέντρο του γηπέδου σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα, ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ στο 3ο μόλις λεπτό, στιγμή που από τύχη ήταν πρώτη καλή του αγώνα.

Από το 25’ και μετά ο Λεβαδειακός αναθάρρησε στο παιχνίδι και έγινε κυρίαρχος του γηπέδου, χάνοντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες. افضل مواقع المراهنات Στο 34’ ο Δούμτσιος έκανε την προβολή μετά το γύρισμα του Λούα Λούα αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν και πάλι ο Δούμτσιος που βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά η αναποφασιστικότητά του, επέτρεψε στην άμυνα του Αστέρα να τον κόψει.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ αλλά η εικόνα ήταν αντιστρόφως ανάλογη στο δεύτερο μέρος. Στο 48’ ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Λιάγκας με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας το 1-0 για τον Λεβαδειακό. لعبة بوكر حقيقية

Οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν καλά καλά να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, αφού η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση. Στο 54’ ο Τζουκάνοβιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά μετά από κόρνερ, ο Μπαρτόλο γύρισε στη συνέχεια την μπάλα και ο Καστάνιο με κοντινό πλασέ έγραψε γρήγορα το 1-1!

Ο Αστέρας έδειξε ότι είχε την ψυχολογία με το μέρος του μετά την ισοφάριση, ωστόσο το διάστημα στο οποίο υπερίσχυσε αμέσως μετά, δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Μάλιστα, ήταν ο Λεβαδειακός εκείνος που στο 78’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Τσιριγώτη τον οποίο πρόλαβε ο Παπαδόπουλος.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο 87’ ο διαιτητής Περράκης έδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη πάνω στον Μπαρτόλο, ωστόσο μετά την παρέμβαση του VAR, η απόφαση μετατράπηκε σε φάουλ εκτός περιοχής, το οποίο δεν είχε αποτέλεσμα, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70’ Σβάρκας), Δούμτσιος (59’ Βράκας), Λούα-Λούα (88’ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Μπαρτόλο), Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Γκαρντάφσκι), Μπενίτο (59’ Κρέσπι).

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Νιδριώτης
4ος: Πουλόπουλος

Κίτρινες: Μπελμόντ 25’, Δούμτσιος 57’, Κωνσταντινίδης 87’ – Γκαρντάβσκι 80’

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο