fbpx

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον Παναθηναϊκό

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Σαββάτου (17/9) έκανε το 5×5 στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και φιγουράρει στην πρώτη θέση. Πότε πάλι συνέβη αυτό στο παρελθόν και τι θέση κατέλαβε το Τριφύλλι;

Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το απόλυτο στη συγκομιδή στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει έως τώρα.  Κάτι ανάλογο έχει πετύχει και στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς ωστόσο να έχει αίσιο τέλος στον βαθμολογικό πίνακα.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2018/19 είχε κερδίσει διαδοχικά την Ξάνθη (0-1), τη Λαμία (3-1), τη Λάρισα (1-3), το Λεβαδειακό (3-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), όμως το σερί έμελε να σταματήσει την 6η αγωνιστική από τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1).

Εκείνη την σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε τερματίσει στην 8η θέση του πρωταθλήματος , ωστόσο είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με -6 και στη διάρκεια του επιβλήθηκε και αφαίρεση ακόμη 5 βαθμών για τα επεισόδια στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Τριφύλλι την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ψάξει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών και να κάνει το 6 στα 6 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και να ισοφαρίσει το ξεκίνημα του μακρινού 2010, όταν μάλιστα είχε κατακτήσει και το νταμπλ .

Αυτό ήταν και το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς θα ηνία έχει η ομάδα της σεζόν 94/95 που είχε αρχίσει την κούρσα με εννέα διαδοχικές νίκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο