fbpx

Άρης-Ολυμπιακός: Ολα τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης-Ολυμπιακός: Ολα τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό είναι αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν απόψε το τρίποντο, προκειμένου να μην μείνουν πίσω στη βαθμολογία, μιας και παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, οι «γκέλες» αμφότερων έχουν έρθει από νωρίς.

Ο Άλαν Πάρντιου κάνει ντεμπούτο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και θέλει να το συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα. Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Άρη, πέρα από αυτή του τιμωρημένου Ματέο Γκαρσία. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται κατάμεστο, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στην τελευταία προπόνηση για να «ντοπάρει» τους παίκτες του.

Από την άλλη, ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Χάμες, Μπακαμπού, Σαμασέκου και μένει να φανεί ποιους θα χρησιμοποιήσει. Διαθέσιμος εκ νέου και ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ενώ αντιθέτως εκτός έμειναν οι Σισέ, Κουντέ, Μπουχαλάκης, Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπού Καμαρά.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Ντουκουρέ, Ντιόπ – Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

Ολυμπιακός (Kάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Άβιλα, Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Μασούρας, Μπιέλ, Μπακαμπού – Ελ Αραμπί.

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Μπούζας (Ουγγαρία), Κόμπορ (Ουγγαρία)
4ος: Μανούχος
VAR: Μπέρκε (Ουγγαρία), Μπουξμπάουμ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο