fbpx

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Ολική επαναφορά (pics)

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Ολική επαναφορά (pics)

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, με 2-1 πέτυχε ο Αρης κόντρα στον Ολυμπιακό στη 5η αγωνιστική της Super League και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Επική ανατροπή σε τρία λεπτά οι Θεσσαλονικείς τους «ερυθρόλευκου» που παρουσίασαν τις συνήθεις αδυναμίες. Το σκορ άνοιξε ο Μασούρας στο 15’, ωστόσο οι γηπεδούχοι στο 76’ και στο 79’ σκόραραν με τους Μαντσίνι και Πάλμα, αντίστοιχα. 

Με τη νίκη του αυτή ο Άρης έφτασε τους 10 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 8 και υποχώρησε στην 5η θέση. 

Ενα στην εστία και ένα γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν τον έλεγχο στο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ιν Μπομ Χουάνγκ και πάλι στην ενδεκάδα αλλά και το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες αυτή τη φορά έβγαλαν ποιότητα στο χορτάρι μετά από πολύ καιρό και ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους. Μάλιστα στο 15′ από συνδυασμό των Μπιέλ και Χουάνγκ και καταπληκτική ασίστ του τελευταίου στον Μασούρα, ο Ελληνας επιθετικός με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μασούρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Μασούρα

Ο Άρης αντέδρασε αμέσως και στο 18′ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Ιτούρμπε έφυγε άουτ από πολύ καλή θέση. Πίεσε τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίο τον Χουάνγκ και πολύ καλούς τους Μπιέλ και Μανωλάκυκλοφορούσαν καλά την μπάλα κι έβγαιναν επικίνδυνα στην επίθεση. Μάλιστα στο 40′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μαζικού αλλά το VAR έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Το «γύρισε» σε τρία λεπτά

Στο β’ μέρος ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με στόχο την ισοφάριση και στο πρώτο 15λεπτο ήταν πιεστικός αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Βατσλίκ πέρα από κάποια σουτ του Ιτούρμπε εκτός περιοχής. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 64′ με σουτ άουτ του Χάμες ενώ πέρασε στο ματς και ο Σεντρίκ Μπακαμπού που επίσης έκανε ντεμπούτο με τους Πειραιώτες.

Ο άλμα σκοράρει επί του Ολυμπιακού

Όμως ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη ματς δεν μπόρεσε να αφήσει στην άκρη τις κακές συνήθειες και με μια ακόμη ολιγωρία της άμυνα τους έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με τον Μαντσίνι στο 76′ όταν εκμεταλλεύτηκε την αργοπορημένη έξοδο του Βατσλίκ τον πέρασε και έκανε το 1-1. Και τρία λεπτά μετά (79′), ο Αρης έφθασε στην ολική ανατροπή με το 2-1 που σημείωσε ο Πάλμα από σέντρα του Γκαρθία…

Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκαστικά βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και απείλησαν με τον Μπακαμπού το σουτ του οποίου έδιωξε ο Κουέστα αλλά δεν απέφυγαν τελικά την ήττα.

Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Κίτρινες: Μαζικού, Μαντσίνι, Νταμπό.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταμπό (88′ Πίρσμαν), Ντιοπ, Μαντσίνι, Γκαρθία (88′ Ζερβινιό), Ιτούρμπε (69′ Καμάτσο), Γκρέι (60′ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (63′ Αβιλα), Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν Μπομ (78′ Ουί Τζο), Εμβιλά, Μασούρας (78′ Μπόουλερ), Χάμες (71′ Αγκιμπού), Μπιέλ, Ελ Αραμπί (63′ Μπακαμπού).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο